FAST FOOD 7
Зимски одмор
01.01.2021- 10.01.2021
ПРВ РАБОТЕН ДЕН ВО НОВАТА ГОДИНА
Понеделник, 11 Јануари 2021год.
Ви посакуваме
*** СРЕЌНИ ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ***
Ново Работно време:
 
Понеделник-Четврток:  08.00-21.00 часот
Шалтер Систем:  21.00-23.00 часот
 
Петок-Сабота:  08.00-21.00 часот
Шалтер Систем:  21.00-24.00 часот 

Недела:   ЗАТВОРЕНО

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА :
ЦЕНТАР:      
072-529785, (02) 3211-914
АЕРОДРОМ: ‎072-529713, (02) 2447 774
КАРПОШ:     ‎‎072-529734, (02) 30 90 030
 
                                                                                    
close-link