7 Fast Food ® - квалитет и традиција

Од далечната 1987 година па се до ден денес 7 Fast Food ® ви нуди брза храна приготвена на начин кој Вие го сакате. Со супериорен вкус и вистински состојки 7 Fast Food ® е одлична алтернатива за свежa и брза храна во Скопје.

Image

Сендвичи

Со Плескавица

Хамбургер150 ден.

Највкусниот хамбургер во градот со помфрит, кечап и мајонез

Сендвич со плескавица110 ден.

Чизбургер170 ден.

Сендвич со плескавица и
кашкавал130 ден.

Бејкен180 ден.

Биг Мек200 ден.

Со Пилешко
Чикен170/130 ден.

Чикен со кашкавал190/150 ден.

Хамбургер со пилешка
плескавица150/110 ден.

со помфрит/без помфрит

Комбинирани и Тостови

Комбинирани

со помфрит/без помфрит


Комбиниран
шунка, кашкавал150/110 ден.

Комбиниран пилешки
гради, кашкавал150/110 ден.

Комбиниран свински
врат, кашкавал170/130 ден.

Комбиниран сланина,
кашкавал160/120 ден.

Комбиниран
кулен, кашкавал160/120 ден.

Вегетаријански-
шунка, кашкавал150/110 ден.

Сендвич со
1 виршла120/80 ден.

Сендвич со
2 виршли150/110 ден.

Помфрит100/80 ден.

Пирошки

Пирошка шунка
кашкавал120 ден.

Пирошка пилешки гради
кашкавал120 ден.

Пирошка кашкавал120 ден.

Тост

голем/мал

Тост
шунка, кашкавал130/110 ден.

Тост пилешки
гради, кашкавал130/110 ден.

Тост свински
врат, кашкавал160/130 ден.

Тост
сланина, кашкавал150/120 ден.

Тост
кулен, кашкавал140/120 ден.

Тост кашкавал130/110 ден.

Тост кашкавал,
печурки140/110 ден.

Тост пилешки стек150 ден.

Тост пилешки
стек, кашкавал170 ден.


Image

Мени понуда

Хамбургер Мени

Image
Хамбургер + Coca Cola200 ден.

Чикен Мени

Image
Чикен + Coca Cola220 ден.

Пирошка Мени

пиро
Пирошка + Coca Cola170 ден.

Комбиниран Мени

Image
Комбиниран + Coca Cola200 ден.

Додатоци и Пијалоци

Додатоци

Прелив (повеќе
од вообичаеното)10 ден.

Кашкавал (1 парче)30 ден. </h5

Шунка40 ден. </h5

Кулен50 ден. </h5

Сланина60 ден. </h5

Свински Врат60 ден. </h5

Плескавица90 ден. </h5

Пилешка Плескавица90 ден. </h5

Пилешки Стек110 ден. </h5

Виршла40 ден. </h5

Печурки40 ден. </h5

Јајце20 ден. </h5

Лепче20 ден. </h5


Пијалоци

Coca Cola – 0.33 л.50 ден.

Coca Cola – 0.5л.60 ден.

Фанта – 0.33 л.50 ден.

Фанта – 0.5л.60 ден.

Швепс – 0.33 л.50 ден.

Швепс – 0.5л.50 ден.

Спрајт – 0.33 л.50 ден.

Роса – 0.5л.40 ден.

Леден Чај Fuze Tea 0,5 л.60 ден.

Браво 0.5л.60 ден.

Кожувчанка – 0.5л.30 ден.

Работа кај нас?

Ако сте заинтересирани за вработување во нашата компанија Ве молиме испратете го вашето CV на info@7.mk

испратете CV