Повелете во ново отворената Fast Food 7 сендвичара во Карпош 3 ( види локација) наспроти поликлиниката “Букурешт“ . Исто мени и исти цени како и во другите сендвичари во Центар и Аеродром

КВАЛИТЕТ И ТРАДИЦИЈА ШТО НЕ СЕ ЗАБОРАВА