Slide FAST FOOD 7
ГОДИШЕН ОДМОР
до 17.08.2020
ПРВ РАБОТЕН ДЕН ПОСЛЕ ОДМОРОТ
Понеделник, 17 Август 2020год.
Ви посакуваме
*** долго топло лето***
Ново Работно време:
 
Понеделник-Четврток:  08.00-21.00 часот
Шалтер Систем:  21.00-23.00 часот
 
Петок-Сабота:  08.00-21.00 часот
Шалтер Систем:  21.00-24.00 часот 

Недела:   ЗАТВОРЕНО

 

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА :
ЦЕНТАР:      
072-529785, (02) 3211-914
АЕРОДРОМ: ‎072-529713, (02) 2447 774
КАРПОШ:     ‎‎072-529734, (02) 30 90 030
 
Fast Food 7 во Центар (спроти грчка амбасада) работи со скратено работно време
08:00 - 21:00ч
                                                                                    
close-link