Од 24 ти до 30 ти Септември имаме финална промоција по повод дваесетипет годишниот јубилеј на Fast Food Седмица. Овие денови Вие ќе можете да го одберете вашиот најомилен сендвич по цена од само 99 денари. Понудата важи во нашите сендвичари во Центар и во Аеродром.

25 години Fast Food Седмица е поим за квалитет и традиција во Скопје. За сите овие години, ниту еден момент немаме одстапено од нашето мото “ квалитет и добра услуга доаѓа пред све друго “. Нашите муштерии го сватија тоа уште од првиот ден и ни останаа верни сите овие  години. Затоа повелете да прославиме заедно