Отворено 6 дена во Неделата.

ВОНРЕДНО РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник-Четврток8:00-24:00
Петок - Сабота8:00-01:00
НеделаЗатворено

Restaurant

ЦЕНТАР
Борка Талески 1, Скопје
+389 2 3211-914


Restaurant

АЕРОДРОМ
наспроти ТЦ “Три Бисери“
+389 2 244 77 74


Restaurant

КАРПОШ 3
наспроти поликлиниката “Букурешт“
+389 2 30 90 030

Највкусниот Хамбургер во градот


Image
МЕНИ

Специјални Понуди

ПОЧЕСТЕТЕ СЕ СЕБЕ СИ СО НЕКОЈА ОД НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ!

Хамбургер Мени

Хамбургер + Coca Cola

200 ден.

Хамбургер + Coca Cola

Мени

Комбиниран Мени

Комбиниран сендвич + Coca Cola

200 ден.

КОмбиниран Сендвич + Coca Cola

Мени